ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

אלכוהול באמנות זה לא מה שקשקשתם פעם על המפית בבר

מצאנו את חטיפי הצ'יפס הכי פסיכיים אי פעם

מההוא שבטעם תמנון, ועד ההוא שמותר לאכול רק מול סרט אימה

אוכל ושתיה

השיאים הכי גדולים בעולם האלכוהול

תאכל משהו ליד הבירה?

חידון הפודיז הגדול

מבינים באוכל? בואו נבדוק את זה

חושב שאתה מבין בבירות?

יש לנו 12 שאלות שיבדקו בדיוק את זה

טיפה שיכורים מסוף השבוע, איחרנו קצת ליום המרגריטה הבינלאומי

אז לכבוד זה, בואו שמעו את הסיפור של הקוקטייל שנראה כמו ברד אבל מרגיש אחרת כבר אחרי הכוס השלישית

יצאנו לדרינק עם שי נצר

יזם חברתי, כותב ואיש חיי לילה. בן 32, רווק וגר בגבעתיים

טוויקס בעלילה

נראה אם תצליחו לזהות את החטיפים האלה במבט מבפנים

מצאנו תירוץ לשתות אפילו בט"ו בשבט

איקס מיקס

מסתבר שערבוב של בירות יכול להיות רעיון מעניין לשיעור כימיה, אבל קצת פחות לערב בבר

חמישה קוקטיילים שאתה צריך לדעת להכין

ואל תתחיל עכשיו, ויסקי עם 2 קרח לא נחשב קוקטייל

חבית יין מנירוסטה. הנה, פתרנו לכם את כל הבעיות

זיו לנצ'נר על השיטה שיכולה להעלים מהעולם את בקבוקי היין

מי אמר שאנחנו לא אוהבים חגים?

בסוף השבוע יצוין בבירגארדן 1040 בנמל תל אביב יום הפרעצל הבינלאומי, כי לפעמים הבירה היא רק תירוץ

פעם ידעו איך לגרום לכם לשתות

אספנו כמה מהמרגשות שבמודעות הווינטג' לאלכוהול, מהימים שבהם לפרסם משקאות חריפים היה עוד אפשרי

לא תאמינו, אבל יש עוד כמה דברים שאתם צריכים לדעת על בירה

בלי חפירות, קבלו את מה שבאמת חשוב כדי שהכוס של סוף היום תהיה באמת שווה

רזה זה יפה

ניר קיפניס יוצא למסע בעקבות חומרי הגלם הייחודיים שאחראיים לטעם המקורי של מוסדות אוכל ותיקים. תחנה ראשונה: הבשר הטרי, המתובל בקמצנות והחף מחומוס־צ'יפס־סלט של "שווארמה אמיל" בחיפה

מי בא לסיבוב בחיפה?

גינס מציעה סיור בפאבים הוותיקים של העיר שיש בה, תתפלאו, קצת יותר ממיכל אמוניה