ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

ניר קיפניס הלך לאכול ארוחה שכולה, מקיר לקיר, בשר

10 דברים שגבר צריך לדעת על מסעדות

אוכל ושתיה

אתגר הוויסקי: זהו הבקבוק לפי התיאור שלו בלבד

סינגל-מה

הפתעה: הוויסקי המשמעותי הראשון מתוצרת ישראל מתחיל להתברר כשוס, גם בעולם. עד שיתיישן מספיק, ניר קיפניס קפץ למזקקת "מילק אנד האני", כדי לטעום את הקיים ולנסות להבין איך עושים משקה שדורש קור וסבלנות במדינה שהיא ההפך // צילומים: טל שחר

תצליחו לזהות את הוויסקי רק לפי הבקבוק?

5 דברים שצריך לדעת לפני שמתחילים לבשל בקדירה

דפק ברז

ניר קיפניס מבין סוף-סוף איך מערכת מזיגה שנבנתה בעבודת יד משפיעה על הטעם של הבירה // צילומים: טל שחר

במחילה

ניר קיפניס הלך לחפש נקניקיות טובות וגילה שיש כאלה, אבל רובכם נקניקים מכדי לשלם עליהן כמו על המבורגר // צילומים: טל שחר

עשרת היינות הטובים בישראל*

* אם אתם גבר ישראלי באמצע החיים שהכסף פחות קריטי לו, מתעקש לראות בראש השנה תירוץ זניח לפתיחת שני בקבוקים בארוחה, ומוכן להאמין לניר קיפניס

יש לנו פיצוח

ניר קיפניס הלך לדגום אינספור סוגים חדשים של פיצוחים ומאנצ'יז

כמה קוקטיילים תצליחו לשתות בשבוע?

טעמנו את השרטרז החדש

רם גלבוע התעקש לשתות את הבירה הטובה בעולם שאין להשיג בשום מקום

יגר מאסטר

התחלנו לעבוד על הגיליון הבא אבל אז יגרמייסטר SPICE הגיע.

קפיצה קטנה לחו"ל

זה מה שקורה כשמותג גדול פוגש רעיון גדול: הסינגל מאלט המוערך "גלנליווט" ומוזיאון הוויסקי נפגשו, התאהבו — ולצאצא החדש קראו "וולטר": בר סיגרים שעושה חשק להתלבש יפה ולהרגיש קצת חו”ל — ועוד פה ממש ממול

ערות, אבל לא בשבילך

מאחורי כמה מהקוקטיילים הכי ורודים ונשיים (לכאורה) מסתתרים אתגרי שתייה שנותנים חזק בראש. קיפניס נשלח לשתות כמה דברים שיפדחו אותו, ומנסה לצאת מזה גבר

העמסת סוכר

אחינעם הראל עלתה על אופנוע למסע שבסופו מצאה את הכנאפה הטובה בישראל. חמש פעמים רצופות

נישואי תערובת

פעם סינגל מאלט סקוטי לא היה מוכן לשהות באותו חדר עם וויסקי אמריקאי. אבל זה היה לפני הבום הגדול של השיפון