ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

טיפה שיכורים מסוף השבוע, איחרנו קצת ליום המרגריטה הבינלאומי

אז לכבוד זה, בואו שמעו את הסיפור של הקוקטייל שנראה כמו ברד אבל מרגיש אחרת כבר אחרי הכוס השלישית

רזה זה יפה

ניר קיפניס יוצא למסע בעקבות חומרי הגלם הייחודיים שאחראיים לטעם המקורי של מוסדות אוכל ותיקים. תחנה ראשונה: הבשר הטרי, המתובל בקמצנות והחף מחומוס־צ'יפס־סלט של "שווארמה אמיל" בחיפה

אוכל ושתיה

מי בא לסיבוב בחיפה?

גינס מציעה סיור בפאבים הוותיקים של העיר שיש בה, תתפלאו, קצת יותר ממיכל אמוניה

לג'וני ווקר יש וויסקי חדש

מה, לא נלך להגיד שלום?

יצאנו לדרינק עם ויטה ולדימירסקי

ברמנית ובעלים ב־French 57 ומדריכה ב"זמן אמיתי". בת 29

לשתות זו מצווה. מה, אתם לא מאמינים?

זיו לנצ'נר מביא אסמכתאות הלכתיות לכך שבפורים יש לדפוק את הראש

למה לא לשתות כמו אירים כל השנה, ולא רק בסנט פטריק?

את המשקה הנמכר בעולם, נהמר, לא טעמתם בחיים

זיו לנצ'נר על הבקבוקים האסייתים שמשתלטים על עולם האלכוהול

חבית יין מנירוסטה. הנה, פתרנו לכם את כל הבעיות

זיו לנצ'נר על השיטה שיכולה להעלים מהעולם את בקבוקי היין

10 מפורסמים שלא ידעתם שבבעלותם מותג אלכוהול

מהטקילה של ג'סטין טימברלייק, ועד הלימונצ'לו של דני דה ויטו

מה קורה לגוף שלנו כשאנחנו נגמלים מאלכוהול?

לא בטוח שתיגמלו בגלל זה, אבל סיכוי טוב שלא תרצו להתמכר

עודף מארבעים שנה במדבר

אם החלטתם לכבד את יציאת מצרים ביציאה קטנה לחו"ל ואתם עוברים דרך הדיוטי פרי, הנה מבצע שלא כדאי לפספס: "עודף מארבעים", על ארבעה בקבוקים שכדאי להכיר

יצאנו לדרינק עם עומר כהן

מבעלי ה"דלידה" בתל אביב. בן 30

בחג הזה תשתו ארבע כוסות ועוד אחת לקינוח

ליינות קינוח יש מוניטין לא משהו אצלנו, אבל זיו לנצ'נר מציע שתתנו להם בחג עוד צ'אנס

חובה לשתות בעבודה

ואת זה, אומר זיו לנצ'נר, יכול לספר לכם כל שודד ים

פעם ידעו איך לגרום לכם לשתות

אספנו כמה מהמרגשות שבמודעות הווינטג' לאלכוהול, מהימים שבהם לפרסם משקאות חריפים היה עוד אפשרי

ברזי בירה תמיד היו טובים ומיטיבים, ועכשיו הם יכולים להיות גם חכמים

אסי גל על הפיתוח הישראלי שמביא סוף סוף את הטכנולוגיה לעולם האלכוהול

מה אתם יודעים על אוכל איטלקי?

דבר אחד בטוח: עדיף לכם להגיע לחידון הזה על בטן מלאה