• הפעל ניווט מקלדת
  • לחץ להגדלת טקסט
  • לחץ לאיפוס גודל טקסט
  • לחץ להקטנת טקסט
  • שנה צבע רקע לבהיר
  • שנה צבע רקע לכהה
  • החזר צבעי האתר לברירת מחדל
  • שנה לפונט קריא יותר
  • פתח הצהרת נגישות
נגישות
ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

השיאים הכי גדולים בעולם האלכוהול

לגולדסטאר יש בירה חדשה עם 10% אלכוהול. שתינו כדי לספר

קוראים לה SlowBrew, או כמו שאתם הולכים לקרוא לה "גולדסטאר. לא הרגילה, ההיא שמפרקת"

אוכל ושתיה

אלכוהול באמנות זה לא מה שקשקשתם פעם על המפית בבר

מבין בוויסקי?

יש לנו כאן 10 שאלות שיבדקו בדיוק עד כמה

הלכנו לטעום את החדש של גלנליווט

טוב, האמת היא שרצנו. בכל זאת, וויסקי של 1,500 שקל

יצאנו לדרינק עם שי נצר

יזם חברתי, כותב ואיש חיי לילה. בן 32, רווק וגר בגבעתיים

טוויקס בעלילה

נראה אם תצליחו לזהות את החטיפים האלה במבט מבפנים

מצאנו תירוץ לשתות אפילו בט"ו בשבט

איקס מיקס

מסתבר שערבוב של בירות יכול להיות רעיון מעניין לשיעור כימיה, אבל קצת פחות לערב בבר

מצאנו את חטיפי הצ'יפס הכי פסיכיים אי פעם

מההוא שבטעם תמנון, ועד ההוא שמותר לאכול רק מול סרט אימה

חידון הפודיז הגדול

מבינים באוכל? בואו נבדוק את זה

חמישה קוקטיילים שאתה צריך לדעת להכין

ואל תתחיל עכשיו, ויסקי עם 2 קרח לא נחשב קוקטייל

לא תאמינו, אבל יש עוד כמה דברים שאתם צריכים לדעת על בירה

בלי חפירות, קבלו את מה שבאמת חשוב כדי שהכוס של סוף היום תהיה באמת שווה

תאכל משהו ליד הבירה?

יצאנו לדרינק עם יותם שילה

בן 31. ברמן, בעלים של ברי הקוקטיילים "דאבל סטנדרט" ו"ספייס האוס"

איציק שאשו הריץ בטוויטר שלו כמה סקרים ששופכים אור על ההעדפות הקולינריות שלכם

10 דברים שלמדנו על הרגלי האכילה שלכם מסקרים שאיציק שאשו ערך בטוויטר שלו

איך אתם עם בירה מיושנת? כלומר, מאוד מיושנת?

זיו לנצ'נר על ההיסטוריה הרחוקה מאוד של המשקה החשוב בעולם