• הפעל ניווט מקלדת
  • לחץ להגדלת טקסט
  • לחץ לאיפוס גודל טקסט
  • לחץ להקטנת טקסט
  • שנה צבע רקע לבהיר
  • שנה צבע רקע לכהה
  • החזר צבעי האתר לברירת מחדל
  • שנה לפונט קריא יותר
  • פתח הצהרת נגישות
נגישות
ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

5 תחנות קולינריות שיעזרו לאוהדי הפועל ת"א לשרוד את העונה בלאומית

פתאום כולם שותים שאבלי, אה?

אם ככה, זיו לנצ'נר פה כדי להסביר מה הסיפור של היין הלבן שהפך פופולרי לאחרונה בישראל

אוכל ושתיה

יצאנו לדרינק עם עידו סגל

שותף במועדון "בית מעריב" ובבר ה"פאטיו", יזם ומפיק מסיבות. בן 36, גר בתל אביב

הנה 10 שאלות שיבחנו איך אתם בגיאוגרפיה של בירות

לכבוד יום הבירה הבינלאומי שצויין ביום שישי אבל פספסנו כי בדיוק הלכנו לשתות

מה עוד אנחנו צריכים לעשות כדי לגרום לכם לשתות?

מחקר שנערך בדנמרק גילה כי שתיית אלכוהול מתונה מספר פעמים בשבוע יכולה להפחית את הסיכוי לחלות בסוכרת. עכשיו בואו נדבר על "מתונה" ו"מספר פעמים בשבוע"

מה אתם אוהבים בתוך הבירה שלכם?

מבחינתנו התשובה הנכונה היא "כלום", אבל יש כאלה, ואנחנו מקבלים את כולם, שמתלהבים מקצת פירות בפנים

כנפיים

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

שרימפס מטוגן

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

על היין הזה אי אפשר להתווכח

זיו לנצ'נר מדווח על חברת ביו-טכנולוגיה ישראלית שמוציאה מהיין את כל הכיף שלו ומשאירה בקפסולה רק את מה שבאמת טוב בו

אלכוהול, רק עם מה שיש בבית

צלי עגל

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

סלט שעועית

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

ברוסקטת סביצ'ה פארידה

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

סשימי אינטיאס

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

מתי הפכנו למדינה שיודעת לשתות בירה מחוץ לפאב?

אחרי הביר-גארדן במתחם שרונה, פאולנר פותחת אחד נוסף במתחם שרונים. אין לנו אלא לברך

דפי פסטה מטוגנים עם סלסת עגבניות חריפה

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

אנשובי כבוש

השף דייויד פרנקל מדריך אתכם איך להכין מנות שישתלבו מצוין עם הדרינק שלכם

אתם יודעים מה הופך את הבירה שלכם למרירה?

זיו לנצ'נר מספר את הסיפור האמיתי של צמח הכשות