• הפעל ניווט מקלדת
  • לחץ להגדלת טקסט
  • לחץ לאיפוס גודל טקסט
  • לחץ להקטנת טקסט
  • שנה צבע רקע לבהיר
  • שנה צבע רקע לכהה
  • החזר צבעי האתר לברירת מחדל
  • שנה לפונט קריא יותר
  • פתח הצהרת נגישות
נגישות
ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

קריית ענבים

ליאור נעמן נסע לקוניאק בשביל לשתות קוניאק. ומה אתם יודעים, מסתבר שיש בערך 777 סיבות טובות לעשות את זה

ישראלי שחום וקשוח

מזקקת פלטר השיקה את הסינגל מאלט העברי הראשון שלה. היינו שם כדי להתרגש עם ההורים הגאים

אוכל ושתיה

מה הסיפור של יינות אורגניים?

ולמה לעזאזל יקבים מתאמצים כל כך לייצר אותו

לא "פרוזן" ולא יוגורט

פושטית משנות ה־70 באריזת קרטון או מתוחכמת עם חומרי גלם מעולים וטעמים מרירים או מלוחים — גלידה היא דבר רציני מדי בשביל לבזבז אותו על ילדים

משקאות שהחוק התקשה לבלוע

מאכילים בכפית

15 דברים שצריך לדעת על קפוצ'ינו, מקיאטו וריסטרטו – שזכו ממש עכשיו לתערובות ייעודיות לקפסולות כדי שאפילו אתה תוכל להכין אותם כמו שצריך

עלייה לצורך ירידה

שלחנו כתב למחנה אימונים בצפון לקראת סובב טורקי שייערך באוקטובר. רק כשהוא הגיע לשם גילינו לו שהוא אשכרה אמור לרכוב על אופניים עם כולם, ולא רק לפצח גרעינים באוטו ההוא שנוסע 15 קמ״ש מאחור

יצאנו לדרינק עם רועי חדד

יזם ובעלים של 10 מסעדות בתל אביב ובבאר שבע. בן 36. נשוי +1

דור תשע"ח

את השיבאס החדש כבר טעמתם?

לא, כי אנחנו כן, בנוכחות קולין סקוט, המאסטר דיסטילר של המותג ואליל וויסקי בחייו

עשרת היקבים היפים בעולם

טקול

חלפו הימים שבהם טקילה גרועה הפכה את המרגריטה המקומית לקוקטייל נחות. קיפניס מפנים ומשקשק

לא נלקק דבש

זה לא מינכן, אבל זה קרוב

פסטיבל אוקטוברפסט של פאולנר בישראל חוזר, עם הבירה הרשמית של הפסטיבל

מה קורה לוויסקי שלך כשאתה מערבב אותו

או בקיצור, לא קולה, לא קרח, רק טיפה מים

אני מזהה כאן רקב, חומציות ואדמת ביצות

אם אתם אוהבים וויסקי בצורתו הכבדה ביותר, בטח תהיתם מה זה בכלל הכבול הזה שמדברים עליו כל הזמן. הו, אומר זיו לנצ'נר, טוב ששאלתם

לשתות עם העיניים

5 תחנות קולינריות שיעזרו לאוהדי הפועל ת"א לשרוד את העונה בלאומית