ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

כמה רציניים אנחנו לגבי הקפה שלנו?

עד כדי כך שיצאנו לסיור במפעל של קפה טורקי

יצאנו לדרינק עם אסי נקדאי

אוכל ושתיה

זיו כהן מכירה אחלה בדיחת בלונדיניות

האם באמת אסור לערבב אלכוהול מסוגים שונים?

העדפנו לשאול לפני שאנחנו מזמינים עוד צ'ייסר

כמה באמת עלתה לך הבירה של אתמול?

שמעתם על הבלונדינית שעלתה לטיסה? אז מריה דומרק תספר לכם

מקרל בגלגלים

כתבנו היה במפעל שמייצר אותם, במעדנייה שמייבאת אותם ובבר שמגיש אותם, והגיע למסקנה שהישראלים מתחילים סופסוף לאהוב דגים כבושים. או ליתר דיוק, שהישראלים מתחילים סופסוף ללמוד מהרוסים

5 משחקי שתייה שאסור לגברים לא להכיר

ככה שוברים את הקרח

ערן בידרמן, אמן התעתועים, הביא לישראל את טרנד ה'בר טריקס' הרותח – טריקים והתערבויות שכל אחד יכול ללמוד לבצע, לשדרוג כל בילוי לילי. אם תשימו לב טוב-טוב, תשיגו לעצמכם לא מעט צ'ייסרים חינם (ואולי גם מספרי טלפון) בסיבוב הברים הבא

זאת גל יקיר והיא עומדת לצחוק פה על בלונדיניות

5 משקאות ארוכים לכבוד היום הכי ארוך בשנה

25 דברים שרק בגללם היינו סוגרים את המסעדה הזאת

לימונענע ארונוב, ועוד 12 טעמים שבן אנד ג'ריז צריכים להוציא בישראל

יודע להכין רק ביצה קשה? הנה 10 סכיני שף כה מגניבים שהם יבאסו אותך

כמה מהר אתם מסוגלים לחסל 2.5 ק"ג בשר?

זה מה שנדרש מהמתמודדים בתחרות "הקרניבור של המדינה". אנחנו, בצוות השיפוט, עצרנו הרבה קודם

02:48. הולך לנמנם קצת 
במקרר של הנקניקים

יעקב מאור הסתגר לילה שלם בסניף של "טיב טעם", אכל ושתה כפי יכולתו, וגילה שיש לו וואחד יכולת

החיים הקשים של השותה עם קרח בישראל

גיא שואל אם אפשר להאט את התמוססות הקובייה בכוס הוויסקי שלו. ככה אנחנו אוהבים את הקוראים שלנו, עם סקרנות בריאה וכבד חולה

אם אתה אחד מהאנשים האלה, תדע שכל המלצרים במסעדה מקללים אותך מאחורי הגב