• הפעל ניווט מקלדת
  • לחץ להגדלת טקסט
  • לחץ לאיפוס גודל טקסט
  • לחץ להקטנת טקסט
  • שנה צבע רקע לבהיר
  • שנה צבע רקע לכהה
  • החזר צבעי האתר לברירת מחדל
  • שנה לפונט קריא יותר
  • פתח הצהרת נגישות
נגישות
ניוזלטר

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

רוצה להירשם לניוזלטר של בלייזר ?

שלח

חבית יין מנירוסטה. הנה, פתרנו לכם את כל הבעיות

זיו לנצ'נר על השיטה שיכולה להעלים מהעולם את בקבוקי היין

את המשקה הנמכר בעולם, נהמר, לא טעמתם בחיים

זיו לנצ'נר על הבקבוקים האסייתים שמשתלטים על עולם האלכוהול

אוכל ושתיה

למה לא לשתות כמו אירים כל השנה, ולא רק בסנט פטריק?

לשתות זו מצווה. מה, אתם לא מאמינים?

זיו לנצ'נר מביא אסמכתאות הלכתיות לכך שבפורים יש לדפוק את הראש

יצאנו לדרינק עם ויטה ולדימירסקי

ברמנית ובעלים ב־French 57 ומדריכה ב"זמן אמיתי". בת 29

לג'וני ווקר יש וויסקי חדש

מה, לא נלך להגיד שלום?

מי בא לסיבוב בחיפה?

גינס מציעה סיור בפאבים הוותיקים של העיר שיש בה, תתפלאו, קצת יותר ממיכל אמוניה

רזה זה יפה

ניר קיפניס יוצא למסע בעקבות חומרי הגלם הייחודיים שאחראיים לטעם המקורי של מוסדות אוכל ותיקים. תחנה ראשונה: הבשר הטרי, המתובל בקמצנות והחף מחומוס־צ'יפס־סלט של "שווארמה אמיל" בחיפה

טיפה שיכורים מסוף השבוע, איחרנו קצת ליום המרגריטה הבינלאומי

אז לכבוד זה, בואו שמעו את הסיפור של הקוקטייל שנראה כמו ברד אבל מרגיש אחרת כבר אחרי הכוס השלישית

לא תאמינו, אבל יש עוד כמה דברים שאתם צריכים לדעת על בירה

בלי חפירות, קבלו את מה שבאמת חשוב כדי שהכוס של סוף היום תהיה באמת שווה

חושב שאתה מבין בבירות?

יש לנו 12 שאלות שיבדקו בדיוק את זה

חמישה קוקטיילים שאתה צריך לדעת להכין

ואל תתחיל עכשיו, ויסקי עם 2 קרח לא נחשב קוקטייל

חידון הפודיז הגדול

מבינים באוכל? בואו נבדוק את זה

מצאנו את חטיפי הצ'יפס הכי פסיכיים אי פעם

מההוא שבטעם תמנון, ועד ההוא שמותר לאכול רק מול סרט אימה

איקס מיקס

מסתבר שערבוב של בירות יכול להיות רעיון מעניין לשיעור כימיה, אבל קצת פחות לערב בבר

מצאנו תירוץ לשתות אפילו בט"ו בשבט

טוויקס בעלילה

נראה אם תצליחו לזהות את החטיפים האלה במבט מבפנים

יצאנו לדרינק עם שי נצר

יזם חברתי, כותב ואיש חיי לילה. בן 32, רווק וגר בגבעתיים